+31(0)207727577 info@imlounge.nl

ALLES OVER HET GOOGLE GRANTS PROGRAMMA

Gratis AdWords budget t.w.v. $120.000,- (€ 93.000,-) per jaar exclusief voor goede doelen.

Google Grants

Marketing van goede doelen is niet compleet zonder online advertising. Google biedt daarom Nederlandse organisaties met een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) of CBF gecertificeerde keurmerk de mogelijkheid gratis te adverteren op Google met een “Google Grant”. Deze Google Grants aanvragen kunnen wij voor jouw verwerken.

Google Grants is een gratis budget van US$10.000 per maand of $120.000 per jaar dat kan worden ingezet via Google AdWords.

Wat kun je bereiken met Google Grants

Het inzetten van een Google Grant voor uw organisatie heeft diverse voordelen. Denk hierbij vooral aan de volgende doelen:
› Meer zichtbaarheid onder een zoekend publiek
› Meer website bezoekers
› Meer donateurs/ leden/ nieuwsbriefinschrijvingen/ informatie overdracht/ …

Uiteraard is het effect van de bezoekers op uw site een van de belangrijkste indicator of de Google Grants goed is ingericht. het optimale halen uit uw Google Grant is waar we graag bij helpen!

Invulling Google Grants

Na de Google Grants aanvraag is succes afhankelijk van een goede en professionele invulling, monitoring en beheer van Google AdWords.
Voor een succesvolle inzet is het onder andere cruciaal om te kijken naar een goede aansluiting op de diverse onderdelen van de eigen website. Door in het verleden met diverse goede doelen het proces van de Google Grants aanvragen tot optimalisatie door te lopen heeft IM Lounge veel ervaring met een succesvolle inzet van Google Grants.

Verdeling van het Gratis budget

Het gratis Google Grants budget is evenredig verdeeld over de maand. Dat houdt dus het volgende in:
›  Het dagbudget is $ 329, wat gelijk is aan ongeveer $10.000/maand
›  Een maximum kosten per klik (CPC) limiet van $2,00 (€ 1,55)
›  Advertenties worden alleen weergegeven op Google en bevatten alleen tekstadvertenties
Meer weten? Neem contact op!

Geef de Google Grants aanvraag uit handen

De Google Grants aanvragen kan een tijdrovend proces zijn, maar ook is het een uitdaging om het maximale te halen uit de inzet. Dat wij graag uit handen nemen.

button

Alles over Google Grants?

bing partner
Adres:
Recht Boomssloot 87
1011 CX Amsterdam
Telefoon:
T. +31 (0)20 77 275 77