+31(0)207727577 GOOGLEGRANTS@IMLOUNGE.NL

WIJ ZIJN IM LOUNGE

Wij vullen optimaal uw Google Grants en Google for non-profits accounts in

IM Lounge & Google Grants

Marketing voor goede doelen is een bekend werkveld van IM Lounge. Voor diverse goede doelen hebben wij marketing campagnes uitgevoerd; ook met Google Ad Grants. Het proces van de google grant aanvraag en Google for non profit account nemen wij ook voor onze rekening.

Zo hebben wij voor o.a. Stichting Varkens in Nood en Dier & Recht succesvol Google Grants aangevraagd, de campagne opgezet en onderhouden. Zo halen wij het maximale uit de Google Grant Met als resultaat veel extra awareness, sitebezoek en donateurs!

IM Lounge for non-profits

IM Lounge is hét onafhankelijke mediabureau uit Amsterdam. Wij zijn specialist in het online en offline bereiken van mensen. Samen met creatieve bureaus focussen we op “echt resultaat”; bijvoorbeeld conversie of beïnvloeding van gedrag of houding. We meten alles door, zodat we ook tijdens campagnes betere resultaten behalen. We zijn onafhankelijk, omdat we geen contracten sluiten met uitgevers. Maar wij zijn vooral een team vol passie en drive om jouw campagnes en onszelf constant te verbeteren!

Dien een aanvraag in

IM Lounge is officieel Google Partner en werkt voor meer dan 10 goede doelen. Wij doen ook Google Grants aanvragen. Dien nu een aanvraag in!

button

GRATIS $10.000?

Wat kan mijn organisatie met $10.000 gratis Google advertentie budget per maand? Krijg:...
... Meer site bezoekers
... Meer leden
... Meer donateurs
... Meer aandacht voor jouw goede doel!

NEEM CONTACT OP

ADRES

Recht Boomssloot 87
1011 CX Amsterdam
www.imlounge.nl
GoogleGrants@imlounge.nl