+31(0)207727577 info@imlounge.nl

WAT ZIJN GOOGLE AD GRANTS?

Gratis adverteren via AdWords, het advertentiesysteem van Google

Google Adwords

Met Google AdWords kun je als goed doel adverteren op de zoekmachine van Google (met Google Grants krijg je een gratis advertentiebudget!).

Bij de zoekresultaten wordt jouw advertentie getoond als je relevant bent. Verder moet de tekstadvertentie aan staan en alle instellingen in orde zijn. Je betaalt per klik naar jouw website (bij Google Grants tot een maximum van $ 2,- per click).

Voorbeeld Google Grants Advertentie

Hieronder is een voorbeeld te zien van een Google Grants advertentie voor Geopark de Hondsrug. Soortgelijke Google Grants advertenties kunnen wij realiseren voor jouw goede doel.

 

Opzet

Opzetten kan in 3 stappen:

  1. Kies de zoekwoorden waarnaast je wilt adverteren
  2. Maak een tekstadvertentie
  3. Stel alle overige instellingen in en start de campagne!

Bij de zoekresultaten wordt jouw advertentie getoond als je relevant bent, de tekstadvertentie aan staat en alle instellingen in orde zijn. Je betaalt per klik naar jouw website (bij Google Grants tot een maximum van $ 2,- per click).

Geef de Adwords inzet uit handen

Het opzetten van een Awords Campagnes is een van de kernactiviteiten van IM Lounge. Uitzoeken hoe een Adwords campagne op te zetten is een tijdrovende klus.

button

Google Grants en Adwords

Bekijk de onderstaande YouTube film als je meer over de AdWords basis wilt weten. Wil je een campagne op laten zetten door ervaren Google AdWords specialisten? Neem dan contact op met IM Lounge. Wij weten hoe ook jouw goede doel kan profiteren van een gratis budget t.w.v. $10.000 per maand.

Alles over Google Grants?

bing partner
Adres:
Recht Boomssloot 87
1011 CX Amsterdam
Telefoon:
T. +31 (0)20 77 275 77